Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beweegbingo om fit te blijven

Geplaatst op: 23 april 2020

Navaliaburcht Outdoorsports en de Survival Brothers hebben een speciale beweegbingo ontwikkeld. “In deze bijzondere tijd waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is het belangrijk om toch genoeg beweging te krijgen. We bouwen ongemerkt veel stress op door alles wat we zien en horen en dit heeft een negatieve invloed op ons brein en indirect op onze gezondheid”, zeggen de initiatiefnemers.

Met de beweegbingo kunnen liefhebbers de belangrijke spiergroepen trainen, zodat ze straks in topconditie kunnen klimmen en klauteren op de nog te bouwen playground. Daar willen de Survival Brothers straks survival en obstaclerun, bootcamp, boogschieten en nog veel meer buiten activiteiten gaan faciliteren.

Informatie over de beweegbingo staat op www.navaliaburcht-outdoor.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500