Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Albert Kok gaat langs de A28 slapen

Geplaatst op: 24 april 2020

Albert Kok slaapt in de nacht van zondag op maandag langs de A28. Hij brengt de nacht door buiten zijn vestiging op het bedrijventerrein in Hattemerbroek. Daarmee wil de ondernemer de aandacht vestigingen op de problematiek in de vluchtelingenkampen op bijvoorbeeld Lesbos.

Daarmee sluit hij zich aan bij Transfourmers, wat een samenwerking is van enkele christelijke organisaties. Zij zetten zich in om de schrijnende omstandigheden in de vluchtelingenkampen te verbeteren. Albert doet zijn actie onder het motto ‘wij een nachtje naar buiten, zij een nachtje naar binnen’.

Kijk voor alle informatie op https://www.transfourmers.nl/campnl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Albert Kok gaat langs de A28 slapen

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500