Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Koningsrit zit bijna vol

Geplaatst op: 24 april 2020

De Koningsrit die op Koningsdag door Zwartewaterland leidt is bijna volgeboekt. Dat meldt Martijn Jansen van Comceptum. Wie deze bijzondere rit wil meemaken, moet zich dus snel inschrijven op www.koningsrit.nl. Het is een van de weinige activiteiten die op de Nederlandse feestdag wel kan doorgaan.

Het gaat om een coronaproof evenement dat volledig vanuit de auto plaatsvindt. Onderweg moeten deelnemers meerdere spelletjes doen, allemaal vanuit de auto. Zo is het de bedoeling om Koning Willem Alexander te laten koekhappen. De prijzenpot is meer dan goed gevuld.

Ondertussen krijgt het initiatief veel aandacht in de media. Veel regionale media zijn op de Koningsrit gedoken.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500