Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand21 vindt het allemaal in Genemuiden

Geplaatst op: 24 april 2020

(advertentie) De mode van Pand 21 is geschikt voor ieder moment! Of je nou boodschappen gaat doen, heerlijk geniet van het prachtige weer op je vrije dag, of je voorbereid op een bijzondere gelegenheid. Maar uiteraard vragen al deze momenten ook om iets extra’s. Gelukkig vind je het allemaal in Genemuiden. 

Daarom zijn we deze week bij Buitenbosch geweest voor een heerlijke lunch en een cadeau verwenpakket. De zoetigheden voor bij de koffie hebben we gehaald bij BitterZoet. Dankzij Vivaldi gingen we met een prachtige bos bloemen op pad. En de juiste ondermode van Fenny & Jo en de zonnebril van Brouwer optiek maakten onze outfit helemaal af.

Ons rondje langs de winkels en de prachtige outfits zijn te zien in bijgevoegde filmpjes. Nieuwsgierig naar meer? Aanstaande maandag 27 april laten wij de mooiste items zien tijdens een online modeshow die live via Facebook (Pand 21) en Instagram (@pand-21) te volgen is (of later terug te kijken). Het zijn twee verschillende mode impressies, om 11.00u en 13.00u, van ongeveer maximaal 15minuten. Wij zijn al druk aan het selecteren voor de mooiste combinaties en deze zullen weer verrassend zijn!

Tot ziens bij Pand 21!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500