Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Doek valt ook voor jeugdtoernooi

Geplaatst op: 27 april 2020

Met onder meer Ajax en Fulham op de deelnemerslijst leek de zesde editie van het Edel Grass U14 Talent Tournament op voorhand een prachtig toernooi. Maar ook hierbij gooit het coronavirus roet in het eten. Voor 1 september mogen geen evenementen worden gehouden en daarmee vervalt het evenement op 27 juni dus ook.

“Het doet ‘pijn’ dit te moeten melden. Wij keken erg uit naar het toernooi met wederom kwalitatief sterke teams, maar het is niet anders. Onze ‘pijn’ valt uiteraard in het niet bij de pijn die geleden wordt bij de patiënten en nabestaanden die door het COVID-19 zijn getroffen.Wij zijn vooral dankbaar voor iedereen in de zorg en al die mensen die ons land draaiende houden in deze moeilijke tijd. Zij verdienen alle ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Wij wensen iedereen die geraakt is of wordt door het virus, veel sterkte”, aldus de organisatie.

Voorlopig is de volgende editie voor 26 juni vastgesteld.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500