Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen brommers, wel bekeuringen in Koningsnacht

Geplaatst op: 27 april 2020

Niemand nam vannacht de moeite om met de brommer door de straten van Genemuiden te rijden. “Mooi dat iedereen zich aan de afspraken heeft gehouden”, zegt wijkagent Jochem Schreurs. Wel deelde hij enkele bekeuringen uit vanwege het overtreden van het samenscholingsverbod.

Naar aanleiding van een oproep op om te verzamelen bij ‘t Olde Staduus waren een paar jongeren toch nieuwsgierig geworden. Zij moesten dat bekopen met een bekeuring, evenals een clubje jongeren op de Schering. Zij bevonden zich daar in groepsverband. Overigens startten ook zij geen brommer: ze waren met de fiets, meldt Schreurs. “Geen bromfietsen op straat, erg onwerkelijk voor een Koningsnacht.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500