Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdvoetbal weer een beetje mogelijk

Geplaatst op: 29 april 2020

Foto's Helmich Lubberts

Onder strikte voorwaarden, opgesteld door de Nederlandse overheid heeft de jeugd van Sportclub Genemuiden weer bezit kunnen en mogen nemen van de velden. Nadat half maart de sportvelden op slot moesten, kwam op 21 april het verlossende antwoord dat de jeugd t/m 18 jaar, zij het in beperkte mate en daar waar mogelijk weer hun favoriete sport mochten gaan beoefenen.

Dit was het teken voor het jeugdbestuur om alles in het werk te stellen om een zo goed en zo veilig mogelijk plan op te stellen. Samen met de diverse coördinatoren, trainers en leiders werden regels opgesteld. Die het mogelijk moeten maken om op een verantwoorde wijze de trainingen weer op te pakken.

Voornoemde personen verdienen dan ook een groot compliment, zij wisten in een zeer kort tijdsbestek het bijna onmogelijke mogelijk te maken. “Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het vele werk wat zij hebben verricht niet voor niets is geweest. Ons houden aan de regels is een vereiste, om de vrijheid die ons nu geboden wordt te waarborgen’, aldus Sportclub.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500