Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moederdag is Bloemendag

Geplaatst op: 5 mei 2020

“Moederdag is Bloemendag”, zegt Marjan van Bosch Bloemen. “Wat is er niet leuker om je moeder of oma te verrassen met fleurige bloemen! Wij hebben de komende dagen een ruim assortiment bloemen, bloeiende kamerplanten en fleurige terrasplanten. Voor ieder wat wils”, klinkt het vanuit de Klaas Fuitestraat. 

“Om alles in goede banen te leiden in deze corona tijd vragen we u om zoveel mogelijk te bestellen. Liefst voor donderdag 7 mei. Bestellen kan via telefoon, mail of app bestellen@boschbloemen-wonen.nl , 038-3855539 of 06-54730732.”

Voor vrijdag en zaterdag heeft Bosch Bloemen aangepaste maatregelen, zo is er in de winkel eenrichtingsverkeer, alles staat kant en klaar, zodat de doorstroming sneller gaat en het voor iedereen veilig en verantwoord winkelen wordt.

Op Facebook en Instagram plaatst Bosch Bloemen de komende dagen foto’s van producten die in de winkel komen. Het leuke is dat je ook door middel van deel-en likeacties kans maakt iets moois te winnen voor Moederdag!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500