Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo laat dirigent niet in de kou staan

Geplaatst op: 7 mei 2020

De leden van mannenkoor Stereo hebben hun dirigent een hart onder de riem gestoken. Harm Hoeve kreeg vanmiddag een cheque van 1000 euro overhandigd, waarmee hij boodschappen kan doen bij Coop Luuk Kleine.

De leden zamelden dat geld in, omdat de musicus door de coronamaatregelen inkomsten mist. Het initiatief om een bijdrage te doen ontstond bij de leden zelf.

Dat had effect: ze brachten een flink bedrag bij elkaar. Coop Luuk Kleine vulde dat aan tot het ronde bedrag van 1000 euro. Donderdagmiddag kwam Harm Hoeve naar Zwartsluis om de waardecheque in ontvangst te nemen.

Niet alleen de repetities en concerten van Stereo zijn afgelast, dat geldt ook voor de andere koren die Hoeve dirigeert. Ook kan hij momenteel geen orgelconcerten geven. Met de waardecheque geven de leden van Stereo blijk van medeleven met en waardering van hun dirigent.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500