Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Double Boost gaat weer open

Geplaatst op: 8 mei 2020

(advertentie) Zoals op woensdagavond 6 mei door onze premier Rutten is gezegd: de kapsalons mogen weer open op maandag 11 mei aanstaande. Hier zijn wij als team van Double Boost Hairstyling, na ruim 8 weken stilzitten, natuurlijk enorm blij mee. Onze handen jeuken om weer aan de slag te gaan en misschien ben je zelf ook wel heel erg toe aan een kappersbehandeling. Een win-win situatie dus! 

Wel dienen wij ons natuurlijk aan het kappersprotocol te houden en daarnaast hebben wij zelf in de salon een aantal afspraken gemaakt waar wij ons de komende tijd aan willen houden om het virus de baas te blijven.
Afspraken maken

De afspraken kunnen tijdelijk alleen telefonisch of via ons online inboeksysteem worden gemaakt. Ook verzoeken wij u om na uw bezoek in de kapsalon direct weer een nieuwe afspraak te maken. Dit kan uiteraard direct na uw behandeling.

Via het online boekingssysteem zijn een aantal lange behandelingen (tijdelijk) niet in te boeken, om zo iedereen een eerlijke kans te geven om zijn/haar Coronacoupe te laten bijwerken. Ook kan het zijn dat uw voorkeur qua kapster tijdelijk niet ingewilligd kan worden i.v.m. de te verwachten drukte. Onze excuses hiervoor, maar we hopen op uw begrip.

Wij vragen bij begeleiding van kinderen om met 1 ouder mee te komen en ook verzoeken wij u om bij de afspraken van u kinderen zoveel mogelijk gespreid te komen.  Op maandagmiddag wordt de salon tijdelijk extra geopend (voor hoe lang weten wij op dit moment nog niet – dit is afhankelijk van de vraag), maar worden alleen knipafspraken ingepland. Dit geldt ook voor de vrijdagmorgen en de zaterdagmorgen.

Het online inboeksysteem is inmiddels weer open en u kan weer inboeken via de knop op onze website, Facebook en via de app.  Ook kan u zaterdagmorgen 9 mei aanstaanden van 10:00 tot 12:00 uur telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 038-3859405. Bij geen gehoor:.06-36314066 (Lisette) of 06-24502236 (Elize)

Hygiëne en protocol
Wij respecteren ook binnen de salon de 1,5 meterregel en daarom worden ruimtes tussen de stoelen gehouden. Daarom willen wij tijdelijk met niet meer dan 8 personen (kapsters en klanten) tegelijk in de salon aanwezig zijn. Dit houdt dus in dat het voor kan komen dat u even buiten moet wachten. Wij vragen u daarom ook om maximaal 5 minuten voor uw afspraak te komen.

Wij verzoeken u om bij binnenkomst zelf u jas op te hangen, uw handen te desinfecteren en eventueel een mondkapje te pakken om te dragen (dit is echter geen verplichting wat we eerder wel dachten– dit is ook woensdag duidelijk geworden).

Voor elke behandeling wassen wij iedereen en mag na het wassen het haar niet meer aangeraakt worden door de klant. Ook werken wij tijdelijk geen snorren of baarden bij.

Na elke behandelingen zullen de kapmantels door ons worden gewassen en wordt de gebruikte plek gedesinfecteerd. Ook wordt het werkmateriaal van de kapsters gedesinfecteerd en zorgen wij dat de salon schoon blijft. Dit ook volgens de protocollen. Onze kapsters zullen voorlopig wel met een mondkapje en handschoenen aan werken, hoewel dit niet verplicht is. Wij zullen bekijken hoe lang wij dit nodig achten.

Door al deze extra handelingen en het gebruik van desinfectiematerialen, houdt dit in dat wij voor elke klant een extra toeslag berekenen van € 2,00 per behandeling. Deze berekenen wij u direct bij het afrekenen van uw behandeling.
En ook moeten wij er nogmaals op aandringen dat u bij ziekte thuis blijft om zowel ons als andere klanten te beschermen.
Door het Corona virus waren wij verplicht in “lockdown” te gaan en en nu zijn wij ontzettend blij dat we weer open mogen. Omdat wij verwachten dat de vraag groot is en wij volgens een streng protocol moeten werken, zijn wij genoodzaakt wel bepaalde richtlijnen uit te zetten om er zo voor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk behandeld worden maar ook dat dit veilig gebeurt.
Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer in goede gezondheid te zien!
En als u vragen of opmerkingen heeft, schroom dat niet……..

Team Double Boost Hairstyling
Lisette, Elize, Henrieke en Maroleen

Openingstijden:
•Maandagmiddag van 13:00 tot 17:30 uur (tijdelijk)
•Dinsdag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:30 uur
•Woensdagavond: 18:30 uur tot 20:30 uur
•Zaterdagmorgen van 08:00 uur tot 12:30 uur

Pssttt: Ook leuk voor Moederdag……
Als u via onze site www.doubleboost.nl naar de webshop van Keune gaat ontvangt u 25% korting op alle Care producten. Dit geldt ook voor de zilvershampoo.
Uiteraard mag u ons ook altijd een berichtje sturen wanneer u producten wilt kopen. Wij bezorgen deze t/m zaterdag ook nog gratis aan huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500