Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijk meer kerkdiensten op zondag

Geplaatst op: 8 mei 2020

Als bijeenkomsten tot honderd personen vanaf 1 juli weer zijn toegestaan, gloren er ook nieuwe kansen voor de kerken. De gemeente wil daarover in overleg met de kerken, zo meldde burgemeester Bilder vrijdagavond. Volgens hem denken kerken in ieder geval na over meer diensten dan gebruikelijk op zondag, zodat meer mensen op een verantwoorde manier naar de kerk kunnen. “De behoefte daaraan is breed gedragen in onze samenleving, maar we moeten voorkomen dat we daarmee nieuwe problemen krijgen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Mogelijk meer kerkdiensten op zondag

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500