Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Speciale donateursactie Tapijtmuseum

Geplaatst op: 8 mei 2020

Het Tapijtmuseum heeft deze maand hun trouwe donateurs weer bericht over de stand van zaken. Het jaar 2019 is goed afgesloten, maar 2020 is door de corona-maatregelen een ander verhaal. Net in het hoofdseizoen mag het museum niet open en moesten de vele reserveringen worden afgezegd. 

Vanaf juni kunnen musea slechts beperkt open en onder strenge voorwaarden. Dit leidt voor het Tapijtmuseum tot zo’n 60% minder bezoekers en dus fors minder opbrengsten in 2020.

Het bestuur heeft alle begrip voor de maatregelen van de overheid, want de gezondheid van vrijwilligers en bezoekers staat voorop. Deze maatregelen hebben echter wel tot gevolg dat er dit jaar op een flink financieel tekort wordt afgestevend.

De donateurs zijn daarom voor de exploitatie van het Tapijtmuseum nu nog belangrijker dan ze al waren. Het bestuur doet dan ook een dringend beroep op hun donateurs om het Tapijtmuseum ook in 2020 weer te steunen en zo mogelijk eenmalig iets extra.

Nieuwe donateurs zijn uiteraard ook erg welkom! Deze kunnen zich aanmelden via een betaling op bankrekening NL53 RABO 0321 4583 62 ten name van Stichting Vloerbedekkingsmuseum met als omschrijving ‘nieuw 2020’ en hun woonadres.

.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500