Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwaaien in Zwartewaterland

Geplaatst op: 11 mei 2020

De gemeente Zwartewaterland plaatst vrijdag de eerste zogenoemde zwaaitegels. Op die plekken worden bewoners uitgenodigd om even stil te staan en te zwaaien naar mensen die zo’n ‘simpel handgebaar’ kunnen gebruiken. 

“Wij roepen iedereen in Zwartewaterland op om juist in deze tijd vaker en bewuster naar elkaar te zwaaien. Om die oproep extra kracht bij te zetten, worden aanstaande vrijdag de eerste zwaaitegels gelegd en kan iedereen een papieren versie van de échte Zwaaisteen voor het raam hangen”, legt de gemeente uit. Die zwaaihanden zijn te downloaden op https://www.zwartewaterland.nl/zwaai-je-mee

“Versier deze en raag vervolgens een buurman/buurvrouw/opa/oma of  buurtbewoner die nu veel thuis zit en blij wordt van zwaaien, deze zwaaihand voor het raam te hangen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500