Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vriendengroep neemt christelijk nummer op

Geplaatst op: 13 mei 2020

*Een christelijke vriendengroep uit Genemuiden/Grafhorst presenteert aankomende vrijdag hun nieuwe nummer ‘Kijk terug naar Jezus’. Het nummer geeft diverse verhalen uit de Bijbel weer en stelt daarin elke keer Jezus centraal. De vriendengroep wil de luisteraar prikkelen om de Bijbelse verhalen te vergelijken met de huidige tijd.*

De vriendengroep – bestaande uit: David van der Toorn, Herrald van de Bruinhorst, Roelof Jan Wentink en Leonard van Asselt – broedde al langer op het idee om een christelijk nummer te schrijven. David: ‘Deze coronatijd gaf ons de mogelijkheid om samen dit nummer te schrijven, op gepaste afstand natuurlijk.’ Naast het schrijven van het nummer is er ook een videoclip opgenomen. Leonard: ‘Het leek ons mooi om de videoclip in een kerk op te nemen, dit is ook gelukt. De kerkelijke omgeving past goed bij het nummer.’

De vrienden hopen dat de boodschap van het nummer een geweldig effect met zich mee zal brengen. Roelof Jan: ‘Wij zijn allemaal christelijk opgevoed, maar we hopen dat zowel christelijke als onchristelijke mensen geraakt mogen worden door het nummer. Herrald voegt daaraan toe: ‘Het gaat per slot van rekening niet alleen om ons nummer, maar vooral om de boodschap’

Het nummer: ‘Kijk terug naar Jezus’ is vrijdag 15 mei 2020 vanaf 19:00 te zien en te beluisteren op Youtube, Spotify, Apple music en Deezer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500