Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwembad gaat vermoedelijk woensdag open

Geplaatst op: 15 mei 2020

Zwembad Bestevaer opent vermoedelijk woensdag de deuren. Dat is volgens manager Raymond Spijkerman voor 99 procent zeker. De stichting die zich in Zwartewaterland bezighoudt met de zwembaden is nog met de laatste voorbereidingen bezig. Zo wordt hard gewerkt aan een reserveringssysteem.

Zomaar naar het zwembad komen, is namelijk niet toegestaan. “Via het online systeem reserveer je een tijdsblok, zodat wij ook kunnen inschatten hoeveel mensen er komen”, aldus Spijkerman. Zwemmers moeten verder thuis douchen, want volgens het landelijke protocol is dat voorlopig niet toegestaan in het zwembad. Inhalen tijdens het zwemmen van de baantjes is ook niet toegestaan.

Spijkerman is blij dat zwemmen straks weer mogelijk is, maar hij wijst erop dat bezoekers en medewerkers de veiligheid in acht moeten houden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500