Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub-jeugd weer in actie

Geplaatst op: 16 mei 2020

Competitiewedstrijden zitten er nog niet in, maar de trainingen zijn gelukkig weer hervat. De jeugd spelertjes van Sportclub Genemuiden hebben zich goed weten aan te passen, gedisciplineerd houden zij zich aan de regels en genieten ondanks alles van wat het voetbalspel hun te bieden heeft.

Training jeugd SC Genemuiden ten tijde van het Coronavirus

Competitiewedstrijden zitten er nog niet in, maar de trainingen zijn gelukkig weer hervat. De jeugd spelertjes van Sportclub Genemuiden hebben zich goed weten aan te passen, gedisciplineerd houden zij zich aan de regels en genieten ondanks alles van wat het voetbalspel hun te bieden heeft.

Geplaatst door Sportclub Genemuiden op Zaterdag 16 mei 2020

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500