Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis webinars voor verenigingen en stichtingen

Geplaatst op: 19 mei 2020

Voor veel verenigingen en stichtingen is het tijdens de coronacrisis een uitdaging om financieel goed door de crisis te komen, goed te communiceren met leden en andere stakeholders en leden betrokken te houden. Rabobank IJsseldelta nodigt bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit om ‘online’ aan te sluiten bij (één van) drie interactieve webinars. Deze gratis webinars zijn tot stand gekomen in samenwerking met NOC*NSF.   

De webinars zijn gericht op Communiceren (20 mei), Ledenbinding (25 mei) en Financiën (25 mei). Oftewel actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor verenigingen en stichtingen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat de deelnemers meteen aan de slag kunnen binnen hun club. Alle webinars starten om 20.00 uur tot 21.30 uur.

Schuif aan en schrijf je in  

Rabobank IJsseldelta nodigt bestuursleden van verenigingen of stichtingen dan ook graag uit om aan te sluiten bij een van de georganiseerde webinars. Meedoen? Schrijf je dan in. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/ijsseldelta en kijk onder het kopje Actueel.

Welke webinars?  
20 mei: Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Tijd: 20.00-21.30 uur
Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond)
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

25 mei : Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten 
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

25 mei: Financieel gezond de crisis door  
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500