Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meente zit lekker dankzij VConsyst

Geplaatst op: 20 mei 2020

Jan Kuipers uit Nunspeet, een onderdeel van het Genemuider bedrijf VConsyst, heeft woensdag meubilair ter beschikking gesteld aan de bewoners van De Meente. VConsyst volgde de ontwikkelingen bij De Meente op de voet en nu er weer meer ruimte komt voor openstelling en ontmoeting ontstaat de behoefte aan wat meer zitgelegenheid in de omgeving van de Meente.

Met het onderdeel straatmeubilair van hun dochterbedrijf Jan Kuipers kon VConsyst hier gelijk op inspelen. Omdat de weersverwachtingen goed zijn en met het oog op Hemelvaartsdag is het meubilair al geleverd. Hiermee wil VConsyst een bijdrage leveren in het ondersteunen van de bewoners van De Meente in deze periode. “Het meubilair viel gelijk in de smaak! Namens de bewoners van De Meente hartelijk dank”, aldus het bestuur van De Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500