Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

25 scholieren per keer op de pont

Geplaatst op: 26 mei 2020

Dat de middelbare scholen volgende week weer beginnen, heeft ook gevolgen voor de pont. Scholieren uit Genemuiden die naar het Agnieten College gaan kunnen met maximaal 25 personen per keer de oversteek maken.

Om dat in goede banen te leiden, zal er de eerste tijd een BOA aanwezig zijn. “Tijdig van huis vertrekken”, adviseert eigenaar Hendrik Schuitema. Doordat niet alle scholieren tegelijk mogen oversteken, kan er enig oponthoud ontstaan.

Dat het maandag Tweede Pinksterdag is, kan ook voor drukte zorgen op de veerpont. Als het maximale klanten voor de pont bereikt is wordt de slagboom gesloten. “Leg de verantwoordelijkheid niet alleen bij de pont neer”, zegt Schuitema, die mensen oproept om gepaste afstand in acht te nemen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “25 scholieren per keer op de pont

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500