Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand21 is weer volledig open

Geplaatst op: 26 mei 2020

(ingezonden) De winkel is weer open zoals jullie van ons gewend zijn! Er is alleen 1 kleine wijziging, ‘de koopavond’, deze zal tijdelijk komen te vervallen. Máár daarvoor in de plaats kun je bij ons, op een gewenste avond, private shoppen! Kun je niet overdag bij ons langs komen, stuur ons een berichtje of bel naar de winkel en we stellen de winkel beschikbaar voor jou.

Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons online shoppen via www.pand-21.nl/webshop/ . Aangezien wij 2 jaar op onze nieuwe toplocatie zitten geven wij op geselecteerde items 20% korting. Neem snel een kijkje, of kom langs in de winkel!

Tot ziens bij Pand 21

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500