Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote klus op knooppunt Hattemerbroek

Geplaatst op: 27 mei 2020

Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 5 juni tot maandagochtend 8 juni werkzaamheden uit aan de A28 richting N50 Kampen/Emmeloord en A50 Apeldoorn/Arnhem op het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens de werkzaamheden is de A28 afgesloten vanaf knooppunt Hattemerbroek in de richting Kampen/Emmeloord en Apeldoorn/Arnhem. Het verkeer wordt omgeleid. De vertraging kan oplopen tot 10 minuten.

Het werkvak bevindt zich op het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens de werkzaamheden is de verbindingsboog A28 afgesloten voor het verkeer richting de N50 Kampen/Emmeloord en A50 Apeldoorn/Arnhem van vrijdag 5 juni 22.00 tot maandag 8 juni 2020 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met gele borden en tekstkarren langs de weg. De extra reistijd kan oplopen tot 10 minuten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500