Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub stelt jubileum een jaar uit

Geplaatst op: 28 mei 2020

Ondanks de vroege voorbereiding van de jubileumcommissie heeft Sportclub het besluit genomen om de feestelijkheden rond het 90-jarig bestaan een jaar uit te stellen. 

Sportclub viert 22 oktober a.s. haar 90e verjaardag. Het lag in de bedoeling om in datzelfde weekend, vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober a.s. activiteiten te organiseren voor de jeugd, senioren, supporters en sponsoren.

“Op dit moment is het niet duidelijk wat wel en niet mag rond deze data, dit i.v.m. de Corona pandemie. Een goede voorbereiding is hierdoor niet mogelijk. Mede gezien de impact die het Corona virus ook op Sportclub heeft gehad ligt het uitstellen van de festiviteiten voor de hand. Een nieuwgekozen datum voor het jubileumweekend is dan ook 22 en 23 oktober 2021 geworden”,  laat Sportclub weten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500