Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toiletpapieractie voor Sierra Leone (ingezonden)

Geplaatst op: 6 juni 2020

Beste Genemuidenaren,

Misschien heeft u gehoord hoe wij, een enthousiaste groep van 18 (jong)volwassenen uit de buurt, in samenwerking met de stichting World Servants een reis naar Sierra Leone aan het voorbereiden zijn. Van 15 tot 28 oktober 2020 hopen we met onze actiegroep klaslokalen te bouwen in Barmoi Luma, Sierra Leone. Een gebied waar veel kinderen nog niet naar school kunnen. Op deze manier willen we ons geloof handen en voeten geven.

Voor onze reis hebben we het hele jaar door al verschillende acties georganiseerd en onze ludieke toiletpapieractie is inmiddels bij velen bekend. Het was ons voornemen om ook in Genemuiden huis-aan-huis ons toiletpapier te verkopen, zoals we dit ook gedaan hebben in Kampen en IJsselmuiden. Helaas is dit vanwege de Intelligente Lockdown nu niet mogelijk.

Maar niet getreurd, dit betekent nog niet het einde van onze actie! Ook nu kunt u onze reis steunen met het aanschaffen van ons toiletpapier. Bestel makkelijk en snel via sierraleone.ijsselmuiden@gmail.com of bel/app met 0646110116 en in week 24 (8 t/m 13 juni) leveren wij uw bestelling gratis en coronaproof bij u aan de deur! We hebben nog genoeg pallets in voorraad dus kunnen iedereen in Genemuiden ruim voorzien.

Steun alstublieft ons doel en geef met uw bestelling de kinderen in Barmoi Luma een kans op goed onderwijs en een betere toekomst. Drie-laags toiletpapier, zacht en sterk. One size fits all 1 pak (8 rollen) € 3,50 3 pakken € 9,- 12 pakken 35,- Wilt u meer weten? Op www.geef.ws/ijsselmuiden vind u uitgebreide informatie over onze actie. Achtergrondinformatie over World Servants kunt u vinden op www.worldservants.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500