Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spil: bedankt voor alle acties (ingezonden)

Geplaatst op: 11 juni 2020

Hartelijk dank!

Heel veel dank voor alle lieve en bemoedigende kaartjes, tekeningen, attenties  en andere initiatieven die wij in de afgelopen tijd mochten ontvangen. Het was overweldigend. Het heeft ons geraakt dat er zoveel mensen en kinderen aan ons gedacht hebben.
Het was soms best moeilijk dat we niet konden doen wat we normaal deden. Niet naar ons werk, niet met familie, et cetera. We zijn de tijd gelukkig allemaal goed doorgekomen.  Wij zijn super blij dat we inmiddels weer wat meer “vrijheid” hebben.  Een aantal bewoners kunnen nog niet naar het werk en moeten nog even geduld hebben. We houden de moed er in!

Hartelijke groeten van alle bewoners en medewerkers van de Spil

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500