Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VBK gaat dit jaar door

Geplaatst op: 11 juni 2020

De vakantiebijbelklub (VBK) gaat dit jaar door, inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Dit jaar zal de VBK gehouden worden van dinsdag 11 t/m donderdag 13 augustus 2020. “We zullen het dit jaar, in verband met de corona maatregelen, in aangepaste vorm organiseren”, laat de organisatie weten. Meer informatie volgt later.

Het thema dit jaar is ‘Duik erin!’. “Bij dit thema denk je vast aan water. Water is van levensbelang, niemand kan zonder water. Zoals water noodzakelijk is om te kunnen leven, zo is Jezus ook noodzakelijk in ons leven. Niemand kan zonder Jezus. Als je in Hem gelooft, zal je nooit meer dorst hebben. Wat een prachtige boodschap! Duiken jullie er met ons in?”

Binnenkort wordt meer bekend over de jaarlijkse happening bij de manege.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500