Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Kwalitaria heeft een groter terras

Geplaatst op: 12 juni 2020

Ook Kwalitaria/Delifrance Genemuiden heeft momenteel een groter terras. Het bedrijf van Gert-Jan Bakker mag twee parkeerplaatsen inrichten als terras. Met de bloembakken van Souman en de parasols is het daar gezellig zitten. Gasten kunnen met een QR-code een bestelling doorgeven, waarna medewerkers deze uitserveren. Overigens gaat het tijdelijke terras niet ten koste van de parkeergelegenheid in het centrum, want bij juwelier Brouwer zijn twee parkeerplaatsen extra gerealiseerd. Foto’s Pieter Polman.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Ook Kwalitaria heeft een groter terras

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500