Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schuurverkoop en reunie tegelijk

Geplaatst op: 13 juni 2020

“Het lijkt wel een reünie”, zegt Martine Kruider zaterdagochtend. De ‘pop up’-schuurverkoop aan de Achterweg van de zussen Kruider is nog geen half uur aan de gang en de ene na de andere oude bekende komt al binnenlopen. Ze moeten de steile trap in de schuur op en daar wacht een gevarieerd aanbod aan ‘vintage’.

Voor Martine is de tak van sport niet nieuw. Ze runt in Zeewolde al dertien jaar lang een kringloopwinkel. Die runt ze samen met jongeren die bij haar onder meer werkervaring opdoen. Daarnaast is ze actief op Schokland. Een tweede vestiging in Genemuiden is niet het plan, glimlacht ze. “Dit idee is ontstaan tijdens een weekendje weg met de zussen. Van het een kwam het ander en nu staan we hier. Misschien dat we dit jaarlijks kunnen gaan doen.”

Animo genoeg in ieder geval, want direct na 10.00 uur komen de eerste ‘klanten’ al binnen. Uiteraard kunnen ze eerst hun handen ontsmetten. “We werken volledig volgens de RIVM-richtlijnen”, klinkt het als de volgende oude bekende alweer binnenkomt.

De verkoop in de oude schuur van vader Martin Kruider aan de Achterweg duurt nog tot 16.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500