Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Glasvezel dichtbij voor Genemuiden

Geplaatst op: 15 juni 2020

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in de gemeente Zwartewaterland. Als 35% van de inwoners van Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 21 september 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren veel mensen hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt mensen verbonden met elkaar.

Inwoners in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd via een brief. Op gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Samenwerking RENDO Fiber en DELTA Fiber Netwerk Netwerkbeheerder RENDO Fiber werkt sinds kort samen met DELTA Fiber Netwerk, een telecombedrijf met netwerken door heel Nederland. DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op het beste internet. Hier sluit RENDO Fiber zich graag bij aan!

Inmiddels hebben al ruim 650.000 huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk. En daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 huishoudens bij. Op naar ruim een miljoen huishoudens die binnenkort gebruik maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500