Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe directeur voor Breman Installatiegroep

Geplaatst op: 16 juni 2020

Breman Installatiegroep heeft vanaf 1 juli een nieuwe directeur. Erik van Heuveln gaat samen met Rene Breman en Bernardo Eenkhoorn het bedrijf leiden, waarbij de nieuwkomer zich focust op de ‘algemene operationele aansturing’. Dat meldt het Genemuider bedrijf op LinkedIn. 

Van Heuveln was de afgelopen vijftien jaar onder meer algemeen directeur van Zehnder Group Nederland. Hij is ervan overtuig dat de installatiesector de komende jaren een ‘belangrijke en bepalende rol gaat invullen voor mens én maatschappij’. Hij noemt daarbij het klimaatakkoord, de energietransitie en de digitalisering als ontwikkelingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500