Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toch weer nieuwe coronabesmettingen

Geplaatst op: 20 juni 2020

Er is toch weer een Genemuidenaar besmet met corona. Ook een inwoner van Hasselt heeft het virus onder leden. Dat meldde burgemeester Bilder zaterdagochtend op ZwartewaterFM. “Jammer, maar dit is de werkelijkheid. De situatie blijft nog steeds zorgelijk en gevaarlijk”, aldus de burgemeester.

Hij wijst daarom op het belang van naleven van de regels, bijvoorbeeld in de horeca. “Klanten vinden het moeilijk om afstand te houden en ondernemers vinden het lastig om als politieagent op te treden. Maar het blijft belangrijk dat we  samen verantwoordelijk zijn en dit serieus nemen”, stelt Bilder.

Ondanks de zorgelijke situatie mag de VBK komende zomer doorgaan. Onder voorwaarden uiteraard. “Maar het is een bericht waar veel mensen blij van worden. Kinderen kijken hier naar uit”, zegt Bilder, die ook terugkijkt op goede gesprekken met de kerken. “Die zoeken in geen geval de grenzen op”, aldus de burgemeester. Vanaf juli zijn kerkdiensten weer mogelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

7 thoughts on “Toch weer nieuwe coronabesmettingen

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500