Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatieochtend opleiding chauffeur bij Verhoek Europe

Geplaatst op: 22 juni 2020

(advertentie) Twijfel jij al tijden over een carrièreswitch of ben je nu eindelijk oud genoeg om jouw vrachtwagenrijbewijs te halen? Laat je gratis informeren over de mogelijkheden!

Op zaterdag 27 juni vertellen wij jou graag hoe je in aanmerking komt voor de gratis opleiding tot chauffeur en wat je kan verwachten voor, tijdens en na de opleiding. Na het behalen van deze opleiding heb je in ieder geval 100% baangarantie, wie wil dit nou niet!

Wat kan je verwachten?
– Welkom
– Eén op één gesprek over het traject
– Mogelijkheid voor een korte proefrit in onze lesauto
– Terugkoppeling van onze rijinstructeur
– Alles even laten bezinken….

De gezondheid van iedereen staat voorop en daarom houden wij on te allen tijde aan de richtlijnen van het RIVM. Om deze reden kunnen wij je alleen op basis van inschrijving verwelkomen op de informatieochtend. Wij voorkomen hiermee dat er teveel mensen tegelijk op een plek aanwezig zijn. Je kan je inschrijven voor de informatieochtend door te mailen naar academy@verhoek-europe.com. Na jouw inschrijving zal je gebeld worden om een tijdstip in te plannen op zaterdag 27 juni. Na een bevestiging per mail is jouw aanmelding pas compleet. Neem deze bevestiging ook mee wanneer je ons bezoekt op zaterdag 27 juni. Drie dagen voor jouw afspraak wordt er nog contact met je opgenomen om te controleren of je geen verschijnselen van het coronavirus hebt. Wij verwachten van jou dat als je binnen de drie dagen tot je afspraak wel klachten ontwikkelt, je dit uiteraard bij ons meldt. Dan zal er gekeken worden naar een passend alternatief.

Graag zien wij jouw inschrijving tegemoet en maken wij graag kennis met je op zaterdag 27 juni. Het tijdsbestek waarin je ingepland wordt voor een afspraak zal tussen 09.00 en 13.00 uur zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500