Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goedgekeurde jaarrekening ‘mijlpaal’ voor Breman

Geplaatst op: 24 juni 2020

Voor het eerst sinds 2016 is een jaarrekening van Breman Installatiegroep goedgekeurd. Het bedrijf beschouwt dat akkoord van accountant Mazars als ‘een mijlpaal’. “De nieuwe koers die door Breman een aantal jaren geleden is ingezet, werpt z’n vruchten af. Vanaf de jaarrekening 2017 is Breman overgestapt Mazars. De uitdaging voor Breman was duidelijk: inzicht verkrijgen over alle projecten en daar de organisatie op inrichten, om vervolgens ‘het huis op orde’ te krijgen”, aldus het bedrijf in een persverklaring.

De samenwerking met Mazars viel samen met het startsein van de directie van Breman om organisatorisch en projectmatig stappen te maken. Het bedrijf wilde de interne beheersing optimaliseren en naar een hoger niveau  tillen. Bovendien heeft Breman wil in 2025 ‘energiepositief’ zijn. Vanwege die ambities haalt Breman Erik van Heuveln binnen als directeur, naast René Breman en Bernardo Eenkhoorn.

Samenwerking

Eenkhoorn is tevreden over de samenwerking met Mazars. “In meerdere publicaties stond dat de relatie met onze accountant niet goed zou zijn. Die beweringen kan ik bij deze ontkrachten. De verstandhouding is altijd goed geweest en bovendien hebben we een relatie op basis van goed vertrouwen.”

In 2018 en 2019 maakte Breman al grote stappen, maar was er nog geen goedgekeurde jaarrekening over 2018. Het afgelopen jaar stond dan ook in het teken van daadwerkelijk het huis op orde krijgen, om zo een goedkeurende verklaring te ontvangen bij de jaarrekening 2019. Dat punt is nu bereikt. Breman zal zich ook het komende jaar verder focussen op basic stability en optimalisatie van de bedrijfsvoering.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500