Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA stelt vragen over ‘Belgisch’ kunstgras voor voetbalclubs

Geplaatst op: 26 juni 2020

Het CDA wil weten waarom de gemeente voor de nieuwe kunstgrasvelden van DESZ en Olympia ’28 in zee gaat met Belgische fabrikanten. “Uiterst teleurstellend”, vindt raadslid Van Zandwijk die keuze, met het oog op meerdere bedrijven in Zwartewaterland die in deze sector zitten. 

Het CDA wil weten welke afwegingen de gemeente heeft gemaakt en of het om een Europese aanbestedingsprocedure ging. Ook vraagt de partij zich af of puur naar de financiën is gekeken, of dat ook zaken als werkgelegenheid en stageplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een rol speelden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “CDA stelt vragen over ‘Belgisch’ kunstgras voor voetbalclubs

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500