Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans zoekt junior opleidingscoördinator

Geplaatst op: 30 juni 2020

(vacature) Wil jij de beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen? Welkom bij JobTrans!

Jouw werkdag
Als junior opleidingscoördinator zorg jij ervoor dat elke bezoeker zich welkom voelt. Door het aannemen van de telefoon of bij het ontvangen van bezoekers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent het visitekaartje van JobTrans Genemuiden.

Het cursustraject regel jij als junior opleidingscoördinator van A tot Z. Vanaf het invoeren van gegevens van cursisten en opdrachtgevers tot het afwerken van de administratieve handelingen. Om op een effectieve manier te gaan puzzelen overtref je de verwachtingen van de klant en realiseer je de gewenste planning voor de cursist. Als kers op de taart ontvangen de cursisten na afloop van de cursus een certificaat waar jij jouw steentje aan bijdraagt. Kortom: jij regelt alles tot in de puntjes.

Ook behoren de volgende werkzaamheden tot je takenpakket: 

  • Aannemen, doorverbinden of afhandelen van de eerstelijns telefonie;
  • Archiveren van de cursusdossiers.
  • Inkomende mail behandelen;
  • Zorg dragen voor het voorbereiden en netjes houden van de cursuslokalen
  • Wat bieden wij?
  • Als junior opleidingscoördinator bij JobTrans kun je rekenen op een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen.

Je kunt rekenen op: 

Passende financiële beloning behorende bij jouw opleiding en relevante werkervaring.
26 vakantiedagen én 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband. Dit betekent ruim 5 weken vakantie per jaar!

Goed pensioen.
Gratis fruit op de werkvloer.
Gezelligheid. Je komt in een warm bad terecht met enthousiaste collega’s om mee samen te werken én om leuke uitjes mee te beleven.

Wat vragen wij?
Klantgerichtheid en de drive om te presteren is jou als junior opleidingscoördinator op het lijf geschreven. Ook heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten.

Voor meer informatie over de functie van junior opleidingscoördinator kan op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink via telefoonnummer 038 – 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.

Sluitingsdatum
De sollicitatieprocedure voor de functie van junior opleidingscoördinator sluit op maandag 3 augustus 2020.

Solliciteren kan hier https://www.jobtrans.nl/vacatures/junior-opleidingscoordinator-1/solliciteren

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500