Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henk van de Belt voor het laatst bij Vebe

Geplaatst op: 3 juli 2020

Vandaag was de laatste werkdag van Henk van den Belt. Na meer dan 50 jaar bij Vebe Floorcoverings BV gewerkt te hebben, is Henk met welverdiend pensioen gegaan. Om dit te vieren werd Henk vanochtend met een oldtimer opgehaald bij zijn huis en werd hij bij Vebe opgewacht door vele collega’s. Aan het eind van zijn laatste werkdag werd er buiten een erehaag gevormd door een grote groep collega’s en zijn familieleden om Henk voor een laatste keer uit te zwaaien. “Vanuit Vebe willen wij Henk bedanken voor zijn inzet en collegialiteit in de afgelopen 50 jaar. Wij wensen hem, met zijn dierbaren, zegen toe op zijn verdere levenspad”, aldus de collega’s.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500