Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbaldagen bij Sportclub afgesloten

Geplaatst op: 15 juli 2020

Maandag, dinsdag en woensdag konden kinderen beter leren voetballen tijdens de Voetbaldagen van 4-Skills. Op de velden van de plaatselijke SC konden deelnemende voetballers van 6 tot 14 jaar iedere dag een balletje trappen.

Het thema was dit jaar EK1988, in het kader daarvan kregen ook alle aanwezige koters een bijbehorend voetbalshirt. Ruim 40 ouders hadden hun kind opgegeven voor de driedaagse clinic op sportpark De Wetering. SC Genemuiden is niet de enige club die gebruik maakt van de voetbalschool. Het bedrijf geeft de hele zomerperiode door verschillende clinics bij voetbalverenigingen door het hele lang. Justin Polman, als trainer betrokken bij de sportclub: “Het was een gezellige en leerzame driedaagse. Er is niet alleen gevoetbald maar we hebben ook andere dingen gedaan zoals het houden van een quiz. We blikken terug op een geslaagde editie.”

Fotoserie: Jan van Kleef

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500