Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub biedt beginnerscursus aan

Geplaatst op: 29 juli 2020

Op dinsdag 15 september begint fotoclub Genemuiden e.o. weer met een basiscursus. In de basiscursus leren deelnemers meer over de instellingen van de camera, het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, compositie en de verschillende soorten fotografie en soorten lenzen.

De cursus wordt gegeven op vier dinsdagavonden in de studio van de fotoclub. De cursus is bedoel voor mensen die in het bezit zijn van van een spiegelreflex- of systeem camera. Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto’s te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven 15-22-19 september en 6 oktober. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. De kosten voor de cursus zijn €75,-.  Aanmelden via de website www.fotoclubgenemuiden.nl/contact of stuur een mail naar cor.j.visser@hetnet.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500