Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub verliest ruim van GVVV

Geplaatst op: 8 augustus 2020

Sportclub Genemuiden verloor zaterdag met 0-3 van tweededivisionist GVVV. De ploeg uit Veenendaal was met name na rust de betere ploeg op Sportpark de Wetering en wist toen het kwalitatieve verschil ook op het scorebord uit te drukken.

De wedstrijd op Sportpark de Wetering begon vanwege de hitte al om 11.30 uur, maar ook toen was het bepaald niet lekker fris. De temperatuurmeters tikten toen al de 32 graden aan. Desondanks kwam Sportclub net als vorige week weer buitengewoon gretig uit de startblokken. Met de nodige vlotte combinaties wist het de verdediging van GVVV ook moeilijk te maken, maar onder meer de prima spelende Kavak, Jur van Dalfsen en Sijmon Eenkhoorn konden net niet scoren.

Naarmate de eerste helft vorderde nam GVVV het heft wat meer in handen. Vanwege de warme omstandigheden en de net begonnen voorbereiding werden beide ploegen wel steeds slordiger, waardoor de aantrekkelijke openingsfase geen vervolg kreeg. Vlak voor rust scoorde GVVV de 0-1.

Na de hopelijk wat verkoelende thee wisselden de ploegen in de rust gretig. Diep in de tweede helft liepen de gasten daarin uit naar de 0-3.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500