Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Gezondheidschecklist’ mee naar Staphorst

Geplaatst op: 10 augustus 2020

Sportclub Genemuiden speelt dinsdagavond in Staphorst het derde oefenduel in de aanloop naar de competitie. De wedstrijd tegen de eeuwige rivaal, die dit jaar overigens een klasse hoger uitkomt, kan alleen bezocht worden met een ingevulde gezondheidschecklist. Die is hier te downloaden.

De wedstrijd is onderdeel van het zogenoemde nederlagentoernooi van Staphorst. De club speelt in de voorbereiding tegen veel gerenommeerde tegenstanders en wie de thuisclub de grootste nederlaag toebrengt, wint het toernooi. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “‘Gezondheidschecklist’ mee naar Staphorst

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500