Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corona-app beschikbaar voor belangstellenden

Geplaatst op: 17 augustus 2020

In de regio IJsselland, waar Zwartewaterland onder valt, is vanaf nu een ‘coronamelder’ beschikbaar. Deze app is vrijwillig te downloaden op www.coronamelder.nl . IJsselland is een van de regio’s die test of de app het coronavirus in Nederland kan terugdringen.

De app waarschuwt gebruikers als ze in aanraking zijn geweest met iemand die het coronavirus onder de leden heeft. Die moet dan wel zelf de app gebruiken en daarin melden dat hij het virus heeft. Vanaf 1 september is de app beschikbaar voor het hele land. Over de app is de nodige discussie geweest. Volgens de overheid worden gegevens van gebruikers niet opgeslagen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500