Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub wint en verliest op eigen veld

Geplaatst op: 22 augustus 2020

Felicitaties voor Ingmar Lassche. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden won zaterdagmiddag met 1-0 van Excelsior ’31 en verloor met dezelfde cijfers van Rohda Raalte. Dat gebeurde in wedstrijd van twee keer een half uur op Sportpark de Wetering. Omdat Rohda ook van Excelsior won is de ploeg uit Raalte de winnaar van het ‘mini-toernooi’.

Dat begon om 13.00 uur met een wedstrijd waarin Rohda wat aarzelend van start ging, maar uiteindelijk eigenlijk opvallend veel te sterk was voor de tegenstanders uit Rijssen: 2-0. Daarna mocht Sportclub het proberen tegen Excelsior, dat nu met een totaal elftal aan de start kwam. Genemuiden speelde ook met veel spelers die normaal gesproken tijdens de competitie geen basisplek zullen hebben.

Excelsior was dan ook de sterkere ploeg, maar verprutste de meest mooie kansen. Voor Genemuiden scoorde de goed spelende Ingmar Lassche wel, waardoor zijn ploeg uiteindelijk met het nodige fortuin  winnaar werd.

Laatste wedstrijd was tegen Rohda, waarin Genemuiden nu wel met veel vermoedelijke basisspelers aan de start kwam. Nu was Genemuiden duidelijk sterker dan de gasten uit het Salland, maar was het die ploeg die wel scoorde, terwijl Genemuiden het vizier beslist niet op scherp had.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500