Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe predikant Christelijke Gereformeerde Kerk

Geplaatst op: 28 augustus 2020

De Christelijke Gereformeerde Kerk van Genemuiden zal na een vacante periode van ruim 6,5 jaar weer een eigen predikant ontvangen. Begin dit jaar heeft kandidaat A.J. Droger (35) uit Rotterdam het beroep naar de gemeente van Genemuiden aangenomen.

Vanwege de coronacrisis moest de oorspronkelijke bevestigings- en intrededienst in mei worden uitgesteld. Kandidaat Droger woont inmiddels sinds mei in Genemuiden samen met zijn vrouw en twee dochters. Hij heeft zijn werkzaamheden in de gemeente al op zich genomen en zal nu op D.V. 5 september a.s. bevestigd worden als predikant binnen de Christelijke Gereformeerde kerken. Deze dienst wordt gehouden in het Hervormd Centrum en begint om 15.00 uur.

In verband met de coronamaatregelen is de dienst alleen toegankelijk voor genodigden. Via kerkdienstgemist.nl ( site CGK Genemuiden ) en de website cgk-genemuiden.nl ( pagina live uitzending ) kan deze online gevolgd worden. Op D.V. zondag 6 september zal ds. A.J.Droger intrede doen in de middagdienst van 15.30 uur, die eveneens in het Hervormd Centrum zal worden gehouden. Ook deze dienst zal online worden uitgezonden via eerdergenoemde sites.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500