Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartsluis ruim maand onbereikbaar vanaf Hasselt-kant

Geplaatst op: 31 augustus 2020

Van half november tot half december is de Kolksluisbrug een maand afgesloten voor auto's.

De provinciale wegen in Zwartsluis krijgen deze winter een nieuwe laag asfalt. Vanaf halverwege november tot half december is de Kolksluisbrug daarom niet toegankelijk voor verkeer.

Van 12 tot 23 oktober sluit men in Zwartsluis de weg af vanaf de kruising bij het Buitenkwartier tot de kruising bij de Gereformeerde Kerk. De daarop volgende week ligt de weg tussen de kerk en de rotonde bij DESZ d’r uit. In de eerste twee weken van november volgt het gedeelte tussen het Agnieten College en de rotonde aan het Westpunt. De laatste twee weken van november pakt men de weg aan tussen de Grote Kranerweerd tot de kruising bij De Nieuwe sluis. Vanaf dat moment ligt de brug er uit voor verkeer. De eerste week van december wordt gebruikt voor het gedeelte tussen de Nieuwesluis en het Hotel. Tot slot volgt tot 12 december het gedeelte tussen het Hotel Zwartewater, het Agnieten en het Buitenkwartier. De data zijn onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden.

De provincie adviseert om meer dan 60 kilometer om te rijden via Hasselt, Staphorst en Meppel. Natuurlijk kan men ook de pont gebruiken, dat scheelt kilometers.

Lees het hele verhaal op Zwartsluis Actueel.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500