Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie zet streep door Sing-in: ‘Een teleurstelling’

Geplaatst op: 3 september 2020

De Sing-in, die voor komende vrijdag op de agenda stond, gaat niet door. Dat meldt de organisatie. De korte voorbereidingstijd gooit roet in het eten.

Inmiddels hadden zich al 300 mensen opgegeven om vrijdag in de openlucht gezamenlijk Psalmen en andere geestelijke liederen te zingen.

De organisatoren laten weten: “Ondanks een degelijke voorbereiding en prima samenwerking met de gemeente Zwartewaterland hebben wij helaas vandaag moeten besluiten om de geplande Sing-in van DV vrijdagavond te cancelen. Het was helaas onmogelijk om op korte termijn een dergelijk evenement te organiseren. De gemeente is namelijk ook afhankelijk van veiligheidsadviezen van externe partijen. En dat vraagt tijd, vooral nu we met elkaar extra alert moeten zijn op onze veiligheid/gezondheid en die van de deelnemers. Wij weten dat dit voor velen ( ook voor ons) een teleurstelling is. Als organisatie en gemeente gaan wij op korte termijn in gesprek om alsnog tot het organiseren van een soortgelijk event te komen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500