Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

P. de Vries IT Services verstrekt info over glasvezel

Geplaatst op: 3 september 2020

(Adv.) Zoals u wellicht weet zijn er plannen voor glasvezel in Zwartsluis, Hasselt, Genemuiden en IJsselmuiden. Voor 21 september dient 35% van alle huishoudens zich ingeschreven te hebben. Als we dat niet halen wordt het netwerk niet aangelegd en gaat glasvezel voor de komende jaren aan ons voorbij. Dat moeten we niet laten gebeuren toch?

Voordelen van glasvezel

Waarom zou u eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

· Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!

· Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!

· Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.

· Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

· Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

· Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.

· Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor de 35% én bespaar je € 650 aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Dus neem zo snel mogelijk contact op voor professioneel advies, het beantwoorden van vragen én natuurlijk het aanvragen! Kiest u bijvoorbeeld voor een flinke korting in het eerste jaar? Of kiest u liever voor een volledige installatie met Wifi op drie verdiepingen?

Kom langs!

Wat uw wensen ook zijn: P. de Vries IT Services staat voor u klaar. Dus kom snel bij ons langs om uw glasvezelaansluiting te regelen. Want 21 september is al heel dichtbij!

De volgende data zijn wij beschikbaar voor informatie en / of inschrijvingen:

Locatie d’Overtoom, Grutto 1:

9, 10 en 15 september van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie ‘t Olde Staduus, Havenplein 1:

8, 11 en 18 september van 19.00 tot 21.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500