Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaasintocht afgelast in huidige vorm

Geplaatst op: 3 september 2020

Archiefbeeld Sinterklaasintocht (Foto: Erik Eenkhoorn)

De Sinterklaasintocht in Genemuiden gaat dit jaar helaas niet door. “Vanwege de corona-omstandigheden is het niet mogelijk om dit veilig te laten verlopen”, merkt de organisatie op.

De Pakjesboot vaart dit jaar ook niet langs Zwartsluis en Hasselt. Ook daar worden naar vervangende alternatieven gezocht. De Sinterklaasbrigade heeft persoonlijk contact gehad met de goedheiligman en laat weten: “We willen graag wel het Sinterklaasgevoel overbrengen op Genemuiden. Daarom hebben we gekeken naar een corona-proof alternatief. Het leek ons heel leuk om in aanloop naar het Sinterklaasfeest video’s op te nemen om de Sint te volgen. Daarom hebben we contact gezocht met Genemuiden Actueel voor een samenwerking.”

Robert Jansema vertelt namens de redactie van de online stadskrant: “Een heel leuk idee. Ik was gelijk enthousiast. In aanloop naar de intocht gaan we reportages opnemen over de gebeurtenissen van Sint en zijn pieten. Uiteindelijk verschijnt daar een korte serie van op deze website.”

Om die serie video’s financieel mogelijk te maken, kunnen bedrijven een reclameblok inkopen. Voor meer informatie kan men contacten met de redactie: info@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

One thought on “Sinterklaasintocht afgelast in huidige vorm

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500