Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo zingt in loods bij riethandel van Rees

Geplaatst op: 3 september 2020

Stereo repeteerde in de loods van Riethandel van Rees.

Na een half jaar niet te hebben gezongen met het hele koor, stonden de leden van Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ vanavond in de riethal van Jos van Rees. Daar werd corona-proof de eerste repetitie weer gehouden onder leiding van Harm Hoeve.

Het bestuur had de afgelopen weken het nodige werk verzet om dit voor elkaar te krijgen. Een kleine 100 mannen hadden zich aangemeld en kwamen met hun studiemap naar de Greenteweg. Zoals Hoeve zei: “Mooi om jullie weer te zien. We gaan vanavond even de stemmen weer wat opwarmen.” Ook voorzitter Martin Klomp was dankbaar dat hij weer met ‘zijn’ mannen mocht repeteren. “Dat mede dankzij de familie Van Rees, de technici en onze dirigent”, merkte Klomp op. De heren hadden zichtbaar en hoorbaar weer veel energie om samen te zingen tot Zijn eer.

Vooraf waren gekleurde papiertjes neergelegd op de stoelen die in de loods stonden. Zo kon iedere zanger aan de hand van kleur en zangpartij plaatsnemen op een stoel. Eerder vandaag waren er ook al een geluidsinstallatie en een lichtmast geplaatst. Normaal gesproken zingen de leden in het Hervormd Centrum, maar daar kan niet gerepeteerd worden binnen de gestelde maatregelen.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500