Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Arjan Droger bevestigd als predikant Chr. Geref. Kerk

Geplaatst op: 5 september 2020

Zaterdagmiddag is in het Hervormd Centrum Arjan Droger bevestigd als predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Genemuiden. Droger (35) werd bevestigd in het ambt door zijn vader: ds C.J. Droger.

Kerk in coronatijd vergt heel wat inspanning, zo werd de statenbijbel niet boven het hoofd van Droger gehouden maar knielde hij voor het Woord. Ook mocht er door de aanwezigen niet gezongen worden, maar zong de kerkenraad met geluidsversterking.

Prof. dr. Huijgen, vorige predikant van de CGK, preekte over Efeze 3 vers 8 en 9. Hij nam in 2013 afscheid van de gemeente omdat hij hoogleraar werd aan de Theologische universiteit van Apeldoorn. De gemeente is 7 jaar vacant geweest.

In zijn dankwoord bedankte Droger de hele kerkelijke gemeente voor het warme onthaal dat hij heeft gekregen in Genemuiden. Ook beloofde hij burgemeester Bilder om aanwezig te zijn bij het pastoresoverleg. Tot slot kreeg God alle eer en werd de dienst beëindigd met het zingen van Psalm 72:11: ‘Zijn Naam moet eeuwig eer ontvangen.’

Zondagmiddag doet ds. Droger intrede. Kijk hier de bevestiging terug.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500