Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub begint competitie met zege

Geplaatst op: 5 september 2020

Felicitaties voor Omar Kavak. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden is de competitie begonnen met een driepunter. Dat gebeurde met de kleinst mogelijke overwinning tegen VV Buitenpost: 1-0.

Genemuiden was vanaf het begin aan beter en kreeg ook kansen. Net toen de gasten wat beter in de wedstrijd kwamen, scoorde Omar Kavak zijn eerste doelpunt van het seizoen. Hij slalomde door de zestienmeter en werkte de bal ook binnen. Sportclub kreeg daarna nog enkele kansen op meer, maar met 1-0 werd de ruststand bereikt.

Ook na rust bleef Genemuiden sterker, maar het kwam niet van uitbreiden van de score. In de tegenstoot was Buitenpost bovendien ook een paar keer gevaarlijk. Ook omdat een doelpunt van Streutker, bij hem vrij traditioneel uit een corner, werd afgekeurd. In de slotfase was Sijmon Eenkhoorn nog het dichtst bij de bevrijdende 2-0.

Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen AZSV in de Achterhoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500