Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onderzoek naar (ex-)ggz-cliënten en mantelzorgers

Geplaatst op: 7 september 2020

Momenteel vindt onderzoek plaats onder (ex)ggz-cliënten en hun mantelzorgers om te horen wat er goed gaat en wat er beter kan. Er is al veel gebeurd in de achterliggende periode. Dit heeft gevolgen voor cliënten en hun naasten. Acht gemeenten in de regio IJssel-Vecht, waaronder Zwartewaterland, willen graag weten wat (ex)cliënten en hun naasten hiervan vinden en wat ze daarbij belangrijk vinden.

Welke voorwaarden stellen zij aan hulp en ondersteuning thuis en in hun directe omgeving? Wat gaat er goed en wat kan er beter? De gemeenten horen graag de ervaringen, meningen en vragen van inwoners. Zij willen hiermee rekening houden in de verdere beleidsontwikkeling.

Zorgbelang Overijssel -provinciale belangenbehartiger van patiënten en patiëntenverenigingen- wil dit de komende tijd in kaart brengen. Betrokkenen worden opgeroepen voor 20 september een vragenlijst in te vullen. De invultijd bedraagt gemiddeld 15 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt. Via deze link is het onderzoek te vinden.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500